K1B: Stuur eerst een mailtje naar [email protected] als je het jasje gevonden hebt. Het secretariaat is niet altijd open, zo kunnen we beter afspreken!
K1B: mmm ijsjes smullen op de laatste schooldag. Dank je wel ouderraad voor de leuke verrassing ❀️
K1B: we zijn op zoek naar een blauw jasje van H&M. Het is de laatste schooldag bij het afhaalmoment verloren geraakt. Als je het toevallig gevonden hebt mag je het afgeven op het secretariaat van school. Alvast bedankt!!!
K1A: Jullie hebben alle πŸ¦“-strepen meer dan verdiend! Geniet van de grote vakantie, zoals jullie genoten hebben van het lekkere ijsje van de ouderraad. Mercikxs om β€œeventjes” zebra te zijn 😍.
Hiep hiep hoera πŸ₯³, Eden is vier jaar πŸŽ‚! Hartelijk dank voor de lekkere traktatie en het leuke klascadeau 🎁.
K1A: Hiep hiep hoera πŸ₯³, we vierden reeds feest 🎈 voor Jake. In de grote vakantie zal hij echt drie jaar zijn. Hartelijk dank voor de lekkere traktatie en het leuke klascadeau 🎁.
K1B: nog een vakantiejarige EMIEL! Dank je wel voor de heerlijke traktatie en het mooie klascadeau ❀️
K1: Wat een toffe laatste β€œvolledige dag” van het schooljaar! We kregen een leuke toneelvoorstelling voorgeschoteld en we namen al even afscheid van twee ongelooflijke dames met een gouden hart . Hopelijk tot gauw, An en Fatma πŸ™. Dikke πŸ’‹ van ons allemaal!
K1B: Hiep hiep hoera!! πŸ₯³ Gisteren vierden we de verjaardag van Lena! We aten lekkere cake en kregen een klascadeautje πŸŽπŸŽ‰πŸ₯³
K1C Hoera hoera hoera! Adam is jarig en dat vieren wij! Dank je wel voor het leuke klascadeautje en de lekkere donuts!
K1C Hieperdepiep hoera! Liam is (bijna) jarig maar hij mocht alvast 3 kaarsjes uitblazen! Dank je wel voor het leuke klascadeautje en de lekkere ijsjes!
K1A: Hiep hiep hoera πŸ₯³, we vierden reeds feest 🎈 voor Luna haar vierde verjaardag πŸŽ‚. In de grote vakantie zal ze echt vier zijn. Dankjewel voor de lekkere traktatie en het leuke klascadeau 🎁.
K1A: Hiep hiep hoera voor Masal πŸ₯³. Ik de grote vakantie wordt ze drie jaar. Dat konden we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Hartelijk dank voor het leuke klascadeau en de lekkere traktatie! πŸŽ‚.
K1B: hiep hiep hoera voor Aukje! Zij is jarig in de vakantie. Dank je wel voor de lekkere ijsjes en het leuke klascadeau πŸŽ‚πŸ₯³β€οΈ
K1 inlogcodes nabestelling klasfoto's (zie vorige brief!)
inlogcodes per klas
K1A: Hiep hiep hoera πŸ₯³, we vierden reeds Olina haar vierde verjaardag 🎁. In de grote vakantie zal zij vier jaar worden. Alvast bedankt voor de lekkere traktatie en het leuke klascadeau!
K1B: hiep hiep hoera lieve Ella. Dank je wel voor de verfrissende ijsjes en het leuke klascadeau πŸ₯³
K1A: We knutselden, dansten en genoten samen met de vlinders πŸ¦‹ van het goede weer.
K1C: Feest in de konijnenklas. Hiep hiep hoera voor Niels !