Deze middag zijn er leeuwen, koala's en flamingo's op avontuur en ontdekking in het (speel)bos gespot!
Leescircuit na kern 1.
Zo ging het er de voorbije maand in de Flamingoklas aan toe... We hebben al veel geleerd maar gelukkig spelen we ook nog eens!
Enkele sfeerbeelden van de eerste weekjes in de leeuwenklas! Uitleg bij de foto's zullen jullie ongetwijfeld horen van jullie kleine, grote schatten x
Vlaamse scholenveldloop 2021
Strappen met de koala's, leeuwen en flamingo's op de speelplaats. Iedereen kampioen, daar is niets aan te doen!
The Big Bounce, wat een fantastische schoolreis en afsluiter van dit superleuke jaar!!
Afscheid meester Marc (met mini-Playbackshow) 🥳
Wij sloten het feest af met een heerlijke picknick in de speeltuin, gezellig!!
Vandaag vierden de leeuwen en de koala's samen met Raaf en de juffen het slotfeest van ons project 'Emmertje Vol'. Alle kinderen zijn nu volwaardige emmertjesvullers, PROFICIAT!
📸 SFEERFOTO'S schoolfeest
📸 AUTO-PORTRETTEN schoolfeest (namiddag)
📸 AUTO-PORTRETTEN schoolfeest (voormiddag)
Sportdag: 'De Ster!' Fito-meter, bergrollen, dierenpark, wandeling rond het water, picknicken tussen de buien door, genieten van een middag spelen in de speeltuin met onze tenen en oren vol zand!
Bezoek aan het rusthuis 'Lindehof!' (tof, tof, tof)
't Is feest, 't is feest het is hier nog nooit zo plezant geweest! Letterfeest voor al die geweldige koala's en leeuwen die een belangrijke mijlpaal in hun jonge leventje bereikt hebben: alle letters kennen en kunnen lezen! Dikke pluim en duim en kus en... . Snoepletters, letterkoekjes, gouden kronen, toegangsarmbandje, letterbingo, het verhaal van 'Het land van de grote woordfabriek,' letterdiploma's, het was er allemaal bij!!!! Directeur Sanne was mis, ze had de uitnodiging niet goed GELEZEN! Zij dacht dat we ons lentefeest gingen vieren, vandaar haar mooie groene galajurk. Nog maar eens een bewijs dat lezen en juist lezen echt wel belangrijk is! Directeur Sanne toch! ;-)
Dag 5! De grote dag! Letter 5 vinden door codetaal te ontcijferen, niet gemakkelijk maar toch gevonden! De letter T! Het woord is dus FEEST! Dankzij de gouden letterballonnen maken we 'LETTERFEEST.' Deze middag gaan we helemaal los, yes, joepie, olé, olé, olé!!!!!
Donderdag, dag 4, geen raadsel vandaag maar een hele lange woordslang maken. Met de S van slang. Het is ons gelukt dus de letter S komt er in de rij bij, joepie!!!!! We zijn er nu echt bijna 100% zeker van, het woord dat we moeten vormen is FEEST! Morgen de grote ontknoping!!!! SPANNEND xxx
Dag 3, raadsel 3: check! We vinden weerom een letter, de 'E' (de -e van Bert ;-)). Stand van zaken: F E E??????????
Dag 2, raadsel 2!!!!!!!!!! Joepie, het is ons weer gelukt! De letter die we vandaag hebben gevonden is de 'E...?' We hebben nu al de letter 'F' en de letter 'E' gevonden, volgens Willem gaan we vrijdag naar een festival!!!!!!! Oh laat het ons hopen ;-)